tjene penge fra bryllup

Jeg tog et job på Pindstrup Mosebrug i sommeren 1944, spil keno online for at vinde rigtige penge som arbejdsdreng på savværket.
Fragt for.
Vi så de fine kalkmalerier, og jeg var meget imponeret.
Og man indkaldte tilbud på de forskellige arbejder og leverancer.Men efterfølgende kunne Greven - naturligvis - ikke indfri lånet til Esmarch og denne ville derfor realisere det pantsatte ved en auktion.Nogle gange dannede man kæde, hvor spandene gik fra hånd til hånd, og sidste mand hældte vandet i karret.Hun havde været husjomfru hos proprietær Laurits la Cour på Skærsø.Mit vanskelige Arbejde i Forretningen var Kvalitetsbedømmelsen, og Prisbestemmelse for det Smør, som vi fik af Bønderne.Han identificeres ofte med skolen, altså derhen at sparekassen kunne træffes på skolen.
Det værste job jeg blev sat til, var når ægteparrets lille datter Ellen, som var fire måneder, satte i med skrål og ikke ville holde.
Cykler gemte man i høet og lignende.Hertil føjedes nu Sjørupgaard.Og på en eller anden måde blev vi løftet heraf, måske fordi der også foregik et eller andet, som ikke alle fik kendskab til.Ingen biler kunne køre.Det var et grimt Arbejde sådan en Dag, og mit Humør var ikke højt, da jeg drivvåd kom hjem om Aftenen, og min Mening om Landbruget heller ikke meget bevendt den Dag.I Den gamle By i Århus fandt jeg et billede, som viste hvordan vor brandsprøjte næsten har set.Alle Malkekøer havde Nummer indebrændt i deres Horn.
Men ogsaa for at blive Kolleger i stedet for at være Uvenner, at blive Konkurrenter indenfor rimelige Grænser, i stedet for at være Konkurrenter helt ude i det urimelige og meningslæse, der kun førte til nogles Ruin.